Bloggar > Mikael Strandberg > Bomb detonerade just nu ...

Mikael Strandberg

Professionell resenär, författare, radiopratare, dokumentärfilmare och föreläsare som på tryggt dalmål berättar om sina olika äventyr runt om i världen. Under alla hissnande upplevelser och enorma strapatser ligger i grunden berättelsen om hur man överlever under stora påfrestningar, hur man fokuserar på vad som är väsentligt och hur man motiverar sig själv att att älska livet!

Bomb detonerade just nu här i Sanaa........

.....sirener, folk som ropar, jag sitter på ett sorts kafé eftersom det inte finns någon el...klart att jag hamnat mitt i det här då.....hur skall jag ta mig tillbaka till Gamla Stan där jag bor nu?

Reuters säger det är en själmordsbombare, mer än 40 döda på en militärparad som var bara en halv kilometer härifrån...otäckt!

Kyle ringde just nu och ville skicka chaufför, mindre säkert svarar jag...jag väntar här och ser, känner mig säkrare till fots....

Hur som helst, jag vill dela den svenska piloten till den kommande dokumentären.....

Inlagt 2012-05-21 09:51 | Läst 7201 ggr. | Permalink
Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2012-05-21 10:21   explorermikaelstrandberg
Jag sitter fortfarande och väntar får att se när jag törs ge mig ut...sirener, sirener...jag skulle ju bara hit så för att skriva en till artikel, så detonerade självmordsbombaren och det går liksom inte att förklara ljudet, hur allt skakar...och chocken hos folk.....men nu, så har jag lärt mig av de som vet, strax efter en sådan här hemsk upplevelse...lugnar allt sig nog, för att jag skall ta mig i säkerhet...och ja, jag är bara adrenalin stinn nu...det är ganska lugnt trots allt....
 
2012-05-21 17:01   explorermikaelstrandberg
Jag är tillbaka i Old Sanaa, allt ok, förstås, och jag sitter och följer utvecklingen...fortfarande i chock...skrev detta just nu på engelska http://www.mikaelstrandberg.com/2012/05/21/gee-a-bomb-just-went-off-not-far-away-from-here-in-sanaa-what-the-hell-was-that/
 
2012-05-22 07:33   explorermikaelstrandberg
Dagen efter, vill bara säga att allt är ok, men ingen aning hur det blir med expeditionen. Stackars jemen!
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Friluftsguiden


Avanza Kayak & Outdoor
Hopfällbara kajaker, luftkanoter m.m
Aquilo Kayaks, exklusiva havskajaker sedan 1998
Hos oss på Aquilo Sport hittar du Kajaker till låga lagerpriser.