Lite sporadiska utflykter som vi gjort.

Användarnamn: Ewerhof

Intressen: Fågelskådning, Friluftsmat, Vandring, Litteratur, Foto

Mer på profilsidan


Jag är kär!

Japp, min rygga har anlänt och jag går här och klappar på den. :-)

Den översteg absolut mina förväntningar och jag hoppas naturligtvis att den ska fungera bra IRL nu också. Men det kan ju bara en vandring ge svar på så det visar sig. Men än så länge är jag mer än nöjd!

Enligt min våg väger den 3 kg och det får väl anses som normalt för en 75 liters. Tror jag. I alla fall så verkar flera andra märken väga det också.

Dessutom låg det med två extra spännen, de är ju av plast så det känns bra med ett par i reserv, och två persedelpåsar(!). 

*suckar förnöjt och klappar lite till* :-)

 

 

 

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2009-05-12 21:18   brigas
välkommen till AR(=anonyma ryggsäcksmissbrukare)
 
2009-05-12 21:22   Wolf25
Eller kanske pryloholister?
 
2009-05-12 21:58   Karin Hofvander
Min man kommenterade med "andra fruntimmer samlar på handväskor..." Det ligger några små vardags ryggor i garderoben... Men den här pärlan är ju i en heeelt annan dimension! Den är ju en kompis, med en föraning om framtidens liv i äventyr och spänning, som ...som...som skalmans skal med livsviktigt innehåll!!
 
2009-05-12 22:12   seobserver
Vi är många i AR och vi har många, detta är bara början....Dax att gå ut och kvällsgå med nya säcken, nejdå vi sk--er i att bli betraktade som töntar, vi bara njuter och tänker på kommande vandringar.
Idag gick jag till havet med lilla picknicksäcken och en makroutrustning, 5 bilder, bra fika och suss i dynen, inte illa. Det tar sig, 5,8 km.
 
2009-05-12 23:09   Öhrnell
Det blir testutflykt till helgen då antar jag!
 
2009-05-13 10:51   Thomas Traneving
Nu bara måste du packa rygga med lite extra packning och ge dig ut och gå Stortallsrundan. Inget kan stoppa dig....eller... ;)
 
2009-05-13 15:17   Karin Hofvander
Ha-ha! Vad ni är härliga! :-D
Min ena son är datatokig och har för länge sedan förlikat sig med ordet 'nörd', och bär det med stolthet numera. Kanske mamma ska skaffa en T-shirt med 'tönt' på...?
Ja, nog ska jag testa den ute i markena innan sommaren, men jag behöver nog köpa ett par bra skor först. Eller kängor... He-he... Känner mig sååå töntig att det är en ren fröjd! :-)
 

Läs mer i bloggen

Semester!

Vi packade båten och gav oss iväg ut på sjön. Så härligt!

Första anhalten blev en liten vik vid Gällnö. Där stannade vi några dagar och...bara sov! I alla fall gjorde jag det, 'gubben' solade och tittade på båtar. Nästan lite skrämmande, för den vakna tiden var väldigt liten för min del. Men sedan hade kroppen gått ner i varv och även ställt om sig till lugnet och rytmen efter vågorna.

Premiär tur med båten.

Japp, så var hon i sjön igen och livet har lite mer innehåll. En kvällstur med snabbmiddag, färdigstekt kyckling, blev det direkt efter jobbet. Hundarna strosade glatt omkring i sina västar.

Happy Towel day!

http://www.towel-day.com/en/

...eller som vi säger på svenska Glad hadduksdag!


Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.