..och träder in i ett område med andra sorters träd.. ;-) mandel, nötter och stenfrukter

Album: Camino de Santiago / Camino de Levante -Sureste and Camino de Invierno ca 1250 km

Dag 3, 20-04-2014 Xátiva - Moixent 30 km

Vi åt frukost på hotellet, ca 07oo innan vi lämnade Xátiva och började gå mot den lilla orten Canals som låg ca 8 km längre fram. Vägen var bekväm och vädret skönt. Efter ca tre timmars vandring kom vi fram till Canals och tog en frukost till. Ett par riktigt go’a bocadillos, oliver,..cafe con leche..och Indien tonic Schweppes..

Ett par damer som tyckte vi såg trevliga och häftiga ut började ställa frågor. Vi berättade att vi var Svensk-Israeliskt par. De tyckte vi var tuffa som gav oss på denna led. Väldigt få gör den.... Själva har dem gått tre dagar på Camino Francés. De önskade oss lycka till och fortsatte tala med sina vänner..

Vi fortsatte äta och efter 30 minuters vila - började vi gå mot vår övernattnings ort. Dagen börja bli varm och vi fick stanna flera ggr. Så småningom efter några timmars vandring, i ett område som sågs ganska trevlig ut kom vi till Vallada och fikade även där, ..innan vi fortsatte..de sista timmarna till Moixent.

Väl i Moixent letade vi efter ett restaurang och hittade ett..Vi fick kontakt med killen som jobbade där. Med hans hjälp fick vi veta att det enda hotellet var fullbokat..och inget annat val hade vi. Killen som serverade oss avslutade sin skift....han hjälpte oss till polisstationen ..och polismannen där, gav oss nycklar och en karta över vägen till Alberguet. Han berättade samtidigt med glädje att våra kompisar kom redan för ca 1.5 timmar sedan..och dem väntar på Alberguet.. Ni förstår hur glada vi blev, eller hur..????
(Logga in för att skriva en kommentar)

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.