Så fort man stack näsan utanför tältet blev man ögonblickligen attackerad och fick ett gigantiskt moln av knott runt huvudet. I ögonen, munnen/halsen, näsan och öronen, överallt skulle dom in. Mygghatten var till stor nytta dom gånger man varit tvungen att gå ut.

Innan vandringen köpte jag ett nytt revulutionerande myggmedel, MK19, via ett erbjudande på Utsidan. Kostade 99kr. Kan bara konstatera att det var fullständigt värdelöst. Med Sareks stora mygg och knottsvärmar som angrep så snart vinden mojnade kan jag konstatera att den var helt verkningslös. Ett exempel är när jag först sprutade på baksidan av vänsterhanden och sedan bytte hand med flaskan och skulle spruta på högerhanden. Då satte sig en mygga på stället där jag just sprutat och stack mig.... Inte heller så höll den knotten på avstånd. Man kunde gnida in sig med MK19 i hela ansiktet och håret... svärmen minskade inte ändå utan det kom lika många attacker mot mun, näsa, ögon och öron som om jag inte sprutat alls!!!
Sammanfattningsvis: Plus: Inga…. Minus: Dyr, verkningslös, dålig pump som inte sprider ut medlet utan det ser ut som om man nyst på huden.
(Logga in för att skriva en kommentar)
2009-02-18 19:28   hiko
Betyg: 2
jag har oxå provat mk19 helt värdelöst,ja håller mej till gamla hedliga djugeloljan i stället
 
2009-05-06 05:39   JimmyG
Då måtte det vara någe fel på mig! Jag tycker att MK19 är guld värt, testade det första gången sommaren 2008 på dom värmländska myggen, klockrent inte ett myggbett efter användning av produkten!
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.