Via Lara i spöregn

Album: Klättring


Foto: Mike C
(Logga in för att skriva en kommentar)
2010-06-17 22:08   Kvitrafn
Betyg: 5
Sjukt underbar bild!
 
Svar 2010-06-22 11:45   Mike C
Tackar. Det var perfekta förhållanden för 'äventyrsklättring' med regn och åska. Visst blev vi genomvåta men vi ångrade inte en enda sekund =)
 
2010-07-04 00:14   Kvitrafn
Seriöst i och med att det inte sitter några bultar på Via Lara, blir svårt att baila om man inte kommer upp.
Förresten hur går det med att leda Stockholms bästa 6or?
 
2010-07-07 22:34   Mike C
Det går lite si o så med det. Jag fick en skada i ena sidan efter att ha floppat omkring som en strandad val på Pelaren, Simonsberget. Jag hann iallafall med Hemorrojdführer innan skadan slog till. Jag fick ta det rätt lungt rätt länge efter det men nu är jag äntligen igång igen. Klättrade bl a Mot Sola, Nissedal under midsommaren och det kände knappt av skaden så det känns bra igen.
Nu när det är så varmt här i stan så föredrar jag bultad klättring och spar mina onsite försök till lite mindre heta dagar. Nästa vecka åker vi upp till Lofoten om prognosen ser ok ut, annars blir det kanske två veckors Sverige turné. Då står en hel del sexor på tur.
 
2010-07-21 19:58   Kvitrafn
Häftigt att du har lett Hemorrojdführer och lycka till på Lofoten!
Några planer på att leda Lois Lane till hösten?
 
Svar 2010-07-26 11:06   Mike C
Tillbaka från semestern. Regn här och där styrde vart vi hamnade men det blev iallafall tre dagar på Lofoten med fint väder. Höjdpunkten var helt klart Vestpillaren på Presten i midnattsolen. Att starta en 12 repors tur klockan halv fyra på eftermiddagen är underbart!
Lois Lane står näst på tur ute på Grönbrinks. Jag har sneglat på den ett tag men inte rört den ännu. Linjen verkar inte helt uppenbar från marken och jag är inte helt oerfaren på att klättra fel, men vad jag hört så ska det vara ganska uppenbart när man väl är på den. Något du känner till?
 
2010-07-26 23:13   Kvitrafn
Låter sjukt nice att kunna starta så sent på dagen. Har bara hört bra saker om Lofoten men synd att det ligger så långt bort.

Jag har klättrat Lois Lane ett par gånger på topprep och leden sitter ganska bra vid det här laget. Det enda som fattas är att lista ut hur säkringarna ska placeras. När man står vid insteget är det svårt att missa vart leden går.
 
2011-06-11 09:57   kjpil
Betyg: 5
rofl, gick det åt mycket talk?
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.